Helle Thorning taler ved Talent Fyn-kåring

Når Fyns største erhvervstalent kåres 1. november, vil statsministeren kaste glans over arrangementet. Helle Thorning-Schmidt har sagt ja til at være hovedtaler ved kåringen.

Det er Udvikling Fyn, Nordea, Fyens Stiftstidende og TV 2/FYN, der står bag konkurrencen "Talent Fyn 2012". Konkurrencen har til formål at sætte fokus på talentudvikling i det fynske erhvervsliv.

På en konference torsdag d. 1. november bliver årets tre finalister præsenteret, og inden vinderen kåres, taler Helle Thorning om vigtigheden af at pleje erhvervslivets talenter både af hensyn til virksomhedernes egen bundlinje og landets velfærd.

Odenses borgmester Anker Boye sidder i bestyrelsen for Udvikling Fyn og er rigtig glad for, at statsministeren deltager ved konferencen.

- Talentmangel er en vækstdræber. Hvis virksomhederne på Fyn skal genskabe væksten, skal vi udvikle de talenter, vi har, og samtidig vise de mange unge mennesker med ambitioner, at vi værdsætter deres arbejde.

Jeg er derfor meget glad for, at statsministeren vil være med til at kaste glans over et arrangement, som netop skal styrke talentudviklingen på Fyn, siger Anker Boye.

Konferencen finder sted hos Nordea i Odense d. 1. november kl. 16 og vises direkte på TV Fyn og på TV 2/FYN's hjemmeside.

Læs og se mere om Talent Fyn her