I det fynske folks tjeneste

Helveg roser fynsk tålmodighed

Thomas Helveg erkendte, at Sønderjyske gjorde det svært for OB at spille flot fodbold, men veteranforsvareren roste sit hold for tålmodighed i 3-1-sejren.

Thomas Helveg er tilfreds med sejren over SønderjyskE

Det var en tilfreds Thomas Helveg, der gjorde status efter OB's 3-1-sejr hjemme over Sønderjyske i SAS Ligaen.

- Vi spillede med god tålmodighed i spillet. De var svære at spille mod, for de stod meget kompakt defensivt, og vi havde talt om, at for at åbne dem skulle vi holde gang i bolden og få rytme i spillet. Jeg synes, at det lykkedes. Der var perioder, hvor vi kunne spille hurtigere, men vi brugte bredden af banen og fik skiftet side, og vi kom frem til gode muligheder, sagde Thomas Helveg til TV2 Sport.

Den tidligere landsholdsanfører erkendte, at der er plads til forbedringer, men pegede samtidig på, at sæsonen lige er gået i gang.

- Vi skal se kampen, som det det var. Det var en modstander, som lukkede sig godt ned og stod rigtig fint på banen. Det gjorde, at vi havde problemer med at spille os igennem, og så blev spillet nogle gange stereotypt. Men vi har set flere hold have problemer, man skal lige tilbage og finde rytmen, og jeg synes allerede, at vi er godt på vej, sagde Thomas Helveg.