Henriksen kæmper med humøret

GOG har fortsat svært ved at få spillet i gang, men trods søndagens Champions League-nederlag på 27-36 til Barcelona, håber Peter Henriksen, at skuden er vendt.

Peter Henriksen er godt og gedigent træt af at tabe. Så kort kan målmandens reaktion beskrives, efter at håndboldherrerne fra GOG Svendborg TGI løb ind i endnu et nederlag søndag, hvor det blev til 27-36 ude mod FC Barcelona i mellemrunden i Champions League.

- Vi har vores dæmoner at slås med i og med, at vi ligger, hvor vi ligger i ligaen, og intet rigtig fungerer for os. Vi forsøgte at arbejde med nogle ting forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt for at komme ovenpå igen. Men det er jo rigtig svært mod et hold som Barcelona. Vi prøvede, og vi kom forhåbentligt et lille skridt videre, siger Peter Henriksen.

Han var glad for det defensive spil i første halvleg, men som i flere af holdets kampe hænger spillet kun sammen i cirka 30 minutter, hvorefter det begynder at sejle, når troen på sejr lige så langsomt forsvinder. Det ærgrer Henriksen, da det ikke er længere tid siden end sidste års Champions League, at holdet slog FC Barcelona i den europæiske turnering.

- Vi kæmper med situationen. Det er klart, at der ikke er nogle konkurrencemennesker, som synes, at det er sjovt at rende og tabe hele tiden. Vi er konstruktive omkring det, der sker, men det er klart, at humøret ikke er så godt, som hvis vi vandt hele tiden, siger Peter Henriksen.