Her er Fyns billigste villa

Faaborg, Nr. Nærå og Langeland har ifølge Boligsiden de tre billigste villaer til salg på Fyn for øjeblikket. Se, hvilke huse der er tale om.

Boligsalget boomer lige nu på Fyn og resten af landet. Sidste år blev der solgt hele fem procent flere boliger end året før, viser seneste salgstal.

Og hvis du også overvejer at blive husejer på Fyn, så behøver det ikke nødvendigvis at være nogen dyr affære.

Det er nemlig muligt at erhverve sig hele to villaer for en pris på 150.000 kroner. Det viser Boligsidens liste over i alt 2.232 villaer til salg på Fyn og de omkringliggende øer.

Der er tale om to villaer i henholdsvis Faaborg og Tranekær på Langeland. 

Derudover befinder den tredjebilligste villa sig i Nr. Nærå på Roerslevvej 72. Denne villa på 168 kvadratmeter koster derimod 195.000 kroner ifølge Boligsiden.

Fyns billigste villa i Faaborg

På Øster Hæsingevej 46 i Faaborg ligger en mindre hvid etplansvilla på 57 kvadratmeter klar til nye ejere. 

- Huset er generelt et lille hus, og dets indvendige tilstand er kritisk. Det er et hus, der ikke er blevet passet meget på eller har fået svinget en støvsuger, siger ejendomsmægler Martin Madsen fra Nybolig Faaborg.

I salgsannoncen har villaen også fået tildelt titlen som "Fyns billigste hus". 

Dette er stuen i det mindre hus på Øster Hæsingevej i Faaborg.
Dette er stuen i det mindre hus på Øster Hæsingevej i Faaborg.
Foto: Martin Madsen - Nybolig Faaborg
Huset fra 1954 rummer ét badeværelse.
Huset fra 1954 rummer ét badeværelse.
Foto: Martin Madsen - Nybolig Faaborg


Og det har vist sig at give pote. Det lille hus fra 1954 har haft en del fremvisninger og bud fra en interesseret køber, fortæller ejendomsmægleren.

 - Det er en lav pris i vores område. Det er ikke mange huse, som vi sælger til sådan en pris, siger han. 

For det er ifølge ejendomsmæglerselskabet en villa, hvor ejerne ikke skal være bange for "at smøge ærmerne op" for at gøre huset klar til at bo i. 

quote Vi har faktisk netop sendt en købsaftale til salgsgennemgang, og så vil der forventligt blive skrevet under fra næste uge

Martin Madsen, ejendomsmægler hos Nybolig Faaborg

Forventelig pris på Langeland

I Tranekær på Langeland er en villa til samme pris til salg. En rød murstensvilla på Stoensevej 47 har stået til salg de seneste 126 dage. Boligen her i alt 93 kvadratmeter fordelt på blandt andet fire værelser. 

Der er ifølge BoligTilBolig A/S, der står bag salget af denne bolig, tale om et håndværkertilbud. Boligen er også godkendt til nedrivning, hvis man ønsker at bygge noget helt nyt på grunden. 

Til trods for den lave pris på 150.000 kroner er det forventeligt for denne villa fra 1936. 

- Det skal afspejle værdien af boligen, når det er renoveret. En pris på Langeland kan generelt ikke blive det samme som Svendborg og Odense. Her er prisen bare lavere, siger Thomas Kildemoes, der er ejendomsmægler hos BoligTilBolig A/S.

Flere interesserede købere 

Et større renoveringsprojekt, håndværkertilbud og nedrivningsejendom lyder ikke til at slå hverken ejendomsmæglere eller mulige købere ud af kurs.

- I sidste måned havde vi egentlig solgt det (den røde murstensvilla red.). Men ventetiden for at få godkendt renoveringen af huset kunne køber ikke vente på, så han købte noget andet i stedet, siger ejendomsmægler Thomas Kildemoes fra BoligTilBolig A/S. 

Hos Nybolig Faaborg har der været delte meningerne om, hvorvidt villaen ville blive solgt hurtigt eller ej. Men Martin Madsen har holdt sig optimistisk i processen.

- Vi har faktisk netop sendt en købsaftale til salgsgennemgang, og så vil der forventligt blive skrevet under fra næste uge, siger han.

I Nr. Nærå har den gule såkaldte "nedrivningsmodne" villa fra 1870 været til salg i over et år - nærmere 450 dage. 

Indtil videre har der været fem bud på ejendommen. Dog kunne ingen af dem nå til enighed med sælger. Men Jacob Dall, ejendomsmægler og partner i Home Nordfyn, mener alligevel, at der er grund til optimisme:

- Vi er flere, der arbejder på denne ejendom. Jeg har derfor et håb om, at vi sælger om ikke så længe, siger han.

Top 3: Fyns billigste villaer til salg

01

Faaborg: Hvid mindre villa på Øster Hæsingevej 46

02

Tranekær: Rød murstensvilla på Stoensevej 47

03

Nr. Nærå: Gul villa på Roerslevvej 72