Hidsig biljagt gennem Odense

Gaderne i det vestlige Odense lagde tirsdag aften asfalt til en hidsig biljagt. To pengeskabs tyve forsøgte i en stjålen bil at flygte fra politiet. Undervejs kørte de over for rødt flere gange og mod kørselsretningen. Politiet fik standset tyvene efter 10 minutters biljagt.

-

Gaderne i det vestlige Odense lagde tirsdag aften asfalt til en hidsig biljagt. To pengeskabs tyve forsøgte i en stjålen bil at flygte fra politiet. Undervejs kørte tyvene over for rødt flere gange og mod kørselsretningen. Politiet fik standset tyvene efter 10 minutters biljagt.


Dramaet startede da de to tyve stjal et pengeskab fra en privat villa i Dalum. Senere forsøgte mændene at flygte i en bil de stjal i Adamsgade ved Odense Banegård. Men en taxachauffør så mændene stjæle bilen, og fulgte efter dem.


Senere overtog politiet forfølgelsen, og det udviklede sig til biljagten i det vestlige Odense. Ved Bøllemosegyden og Ravnebjerggyden lykkedes det for politiet at stoppe tyvene. Den ene mand blev anholdt straks, mens den anden tyv forsøgte at løbe fra stedet. Han blev dog hurtigt indhentet af betjentene.


Pengeskabet blev fundet uåbent i skoven ved Zoologisk Have.


De to mænd er gamle kendinge af Odense Politi. Den ene mand blev onsdag varetægtsfængslet frem til d. 11. juni, sigtet for indbrud og brugstyveri, mens den anden mand blev løsladt.