Historisk sejr til Faaborg Phantoms

Efter fire sæsoner og omkring 56 kampe uden en eneste sejr, lykkedes det søndag for floorballklubben Faaborg Phantoms at hive sin første sejr hjem nogensinde. Klubben besejrede sensationelt Bjerre Millienium fra Skanderborg efter en tæt kamp.

Gennem fire sæsoner har Faaborg Phantoms ageret prügelknabe i 3. Division Vest, kreds 4. Nederlag på 21-1 og 35-0 har været hverdagskost for den lille klub fra Faaborg.

Men søndag skete så det spillerne har tørstet efter i 4 år. En sejr på 10-8.

- En historisk dag for klubben. Og hvor har spillerne fortjent det. Jeg kan slet ikke sætte ord på min glæde lige nu. Det er så stort at få slettet det "0" på pointtavlen efter fire sæsoner, siger den stolte coach Brian Juul Jørgensen.

Med periodecifrene 2-4, 3-1 og 5-3 blev Bjerre Millenium besejret 10-8 efter en tæt og jævnbyrdig match, hvor Faaborg i lange perioder dominerede spillet, men brændte for mange chancer. Halvandet minut før tid scorede Bo "Feta" Foght kampens sidste mål til slutresultatet 10-8.

Et lettelsens og glædens suk gik igennem hallen og samtlige spillere og folk omkring Faaborg Phantoms, da den første turneringssejr nogensinde var i hus.
- Denne sejr giver blod på tanden. Vi er i fremgang, og nu skal det være slut med at være divisionens prügelkknabe, lyder det fra Brian Juul Jørgensen.