I det fynske folks tjeneste

Hjemmerøver anholdt

Tirsdag aften blev en tyv anholdt i Martins Minde Havekoloni. Han var den 12. januar om natten blevet opdaget af husejeren da han begik indbrud mod et hus i Bullerup.

Ved halv fire tiden den 12. januar blev et ægtepar på Skovhaven i Bullerup vækket af puslende lyde. Manden gik ud fra soveværelset for at undersøge, hvor lydene kom fra og overraskede en tyv.

- Han finder gerningsmanden i et værelse, og forsøger at spærre ham inde der. Men så kommer det til tumult, siger Lars Fredensborg, vagtchef ved Fyns Politi.

Tumulten udviklede sig voldsomt og derfor betragter politiet sagen som et røveri. Det lykkedes gerningsmanden at stikke af, men politiet får et godt signalement af manden.

Kort efter klokken seks tirsdag aften blev gerningsmanden så anholdt i havekolonien. Her fandt politiet den bærbare computer og de to mobiltelefoner, som blev stjålet fra ægteparret.

Vagtchef Lars Fredensborg betegner manden som en "god kending" af politiet. Han bliver i løbet af onsdag fremtillet, sigtet for røveri.