Hobro og OB deler i underholdende affære

Tilskuerne i Hobro fik fire mål i søndagens opgør mod OB. Martin Thomsen scorede i sin sidste hjemmekamp.

Hobros offensive profil Martin Thomsen spillede sin sidste hjemmekamp for nordjyderne, inden han efter sæsonen skifter til Silkeborg, og han leverede en flot afslutning, men det var ikke helt nok.

Trods en scoring fra Martin Thomsen måtte Hobro nøjes med 2-2 i en underholdende kamp.

I en første halvleg, hvor OB tidligt var tæt på en føring, men blev forhindret af træværket, var det netop Martin Thomsen, som lyste op kort før pausen.

Han tog chancen fra 30 meters afstand med sit farlige venstreben, og med en gedigen afretning fra en OB-spiller svævede bolden i mål bag en sagesløs Mads Toppel.

Det var generelt en lige kamp, og OB var bestemt ikke indstillet på at komme fra Hobro uden point.

20 minutter inde i anden halvleg fik Mikkel Desler en stor chance i feltet med en flugter bagest i feltet, men han fik slet ikke ordentligt ram på bolden.

Det gjorde Kenneth Zohore egentlig heller ikke kort efter, da han også fik muligheden på en flugter, men det var lige præcis nok til at passere Jesper Rask, og via stolpen sneg bolden sig ganske få centimeter over målstregen til 1-1.

Det begyndte at brænde på foran hjemmeholdets mål, men OB manglede lige den sidste kvalitet i feltet i flere situationer.

Og som så ofte før bliver den slags straffet i den anden ende. Med 13 minutter igen afsluttede Hobros Thomas Hansen fladt fra kanten af feltet, og så stod det 2-1.

Men OB var ikke slået, og minuttet efter udlignede unge Mathias Greve på en ripost fra Jesper Rask.

Herefter stoppede målfesten, og med 2-2 kunne begge hold være nogenlunde tilfredse.