Højer sænkede sine gamle venner

Steffen Højer blev vraget i Viborg, hvor han oftest sad på bænken. Derfor indgik han en lejeaftale med OB, men får stadig lønchecken sendt fra domkirkebyen. I dag krydsede hans to klubber så klinger på Odense Stadion, og forskellen på de to Superligahold var netop Steffen Højer.

-

/ritzau/

Han scorede to af målene i OB\'s 3-1 sejr, der sender Viborg tilbage i nedrykningsslaget, mens OB fortsat er nummer seks. Men det var gæsterne fra Viborg, der kom bedst fra start. Et hjørnespark blev lagt til bageste stolpe af Thomas Tengstedt, og der dukkede Christian Keller op og bragte ufortjent gæsterne på sejrskurs.

Men så så man heller ikke mere til Viborg inden pausen. Bortset altså for Viborg-spilleren i den stribede OB-trøje. Udligningen og Højers første mål kom efter 17 minutter, og syv minutter før pausen prikkede han fynboerne i front. I kampens døende minutter cementerede indskiftede Mwape Miti OB\'s sejr.