Højer slog til i sidste minut

Et minut før slutfløjtet slog Steffen Højer til og sikrede OB det ene point i Aalborg.

-

Aalborg, lørdag /ritzau/

OB\'s topscoreduo, Steffen Højer og Mwape Miti, der tilsammen har scoret lige så mange mål i efteråret som hele AaB\'s mandskab tilsammen, havde svært ved at komme frem til chancer i lørdagens sene superligaopgør mellem AaB og OB på Aalborg Stadion.
Men med ét minut igen viste Steffen Højer, hvorfor han topper ligaens topscorerliste, da han udlignede til 1-1.

De 6400 tilskuere havde ellers indstillet sig på en AaB-sejr. Svenskeren Martin Ericsson, der var blandt kampens bedste spillere, havde banket en scoring ind i slutningen af første halvleg, og den scoring så ud til at holde. Men det forhindrede Højer effektivt.
1-1 blev resultatet i den jævnbyrdige kamp. Det kan ingen af holdene for alvor brokke sig over.