I det fynske folks tjeneste

Hooligans spreder frygt

OB kan forberede sig på knive, slagvåben og fyrværkeri, når Wisla Krakows fans indtager Odense.

Torsdag spiller OB Europa League kamp mod polske Wisla Krakow. Men det er ikke kun på banen, at der vil udspille sig en kamp, for Wisla Krakows fans er nogle af Europas mest frygtede fans. Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Jeg forventer ikke, at de kommer for at ødelægge byen eller dræbe nogen, men for at være helt ærlig, så er de totalt uforudsigelige og lader sig provokere af det mindste, siger journalist Maciej Kaliszuk, Warszawa til Fyens Stiftstidende.

Da Wisla Krakow spillede i Holland i september endte det med 22 anholdelser blandt de 650 tilrejsende fans. 11 af de fans blev anholdt i en varevogn, hvor politiet også fandt et stort lager af knive og slagvåben.

OB er forberedt

Både Fyns Politi og OB tager ikke nogen chancer. De sidste par uger har de forberedt sig med omfattende sikkerhedsforanstaltninger. På Tre-For Park vil sikkerheden været på et hidtil uset niveau.

- Hvis noget går over stregen på stadion, bliver det i et afnsit helt væk fra andre tilskuere, siger Tue Kampf, udviklingschef i OB.