I det fynske folks tjeneste

Housebusters

-

-


TV 2/Fyns nye underholdende sommerprogram ?Housebusters?
tager fusen på 10 intetanende fynske familier.

Den 7. juli starter 10 helt nye programmer på TV2/Fyn som for en dag sætter 10 fynske familiers huse på den anden ende. ?Housebusters? er den gale Kok Claus Holm, og den lune tømrer Søren Andersen, der drager på uanmeldt besøg hos familier med uafsluttede ?gør-det-selv?-projekter og hængepartier.

I Svindinge har datteren Dorte for eksempel anmeldt sine forældre til ?Housebusters?. For 5 år siden forærede hun sine forældre Leo og Else et nyt linoleumsgulv til deres køkken. Men forældrene har aldrig fået det lagt på! ?Housebusters? rykker ind til den måbende familie, hvis hjem for en aften bliver forvandlet til et tv-studie. Det 5 år gamle hængeparti bliver ordnet, mens kokken Claus Holm sørger for et overdådigt måltid til familien.


?Housebusters? er den gale Kok Claus Holm, og den lune tømrer Søren Andersen

I Ørbæk har Bente med de bedste intentioner meldt sin søster Else og hendes mand Lennart i håb om at ?Housebusters? kan hjælpe familien færdig med et børneværelse de har hængt med i et par år. Men ikke alle i familien er vilde med pludselig at få uanmeldt besøg af den gale kok og den lune tømrer. I Odense har Anne anmeldt sine forældre Helene og Henning. Familiens ekstra toilet gik nemlig i stykker for 3 år siden, og selvom det kun tager et par timer at lave det, er det aldrig blevet gjort! 

?Housebusters? er et program med underholdning, overraskelser, hverdagstips til ?gør det selv?, og masser af ideer til nem og sund mad til både hverdag og fest.

Onsdag d. 7. juli
Housebusters (1:10) Jørgen og Jette. 
Housebusters er den gale kok Claus og den lune tømrer Søren, der de  næste 10 onsdage drager Fyn rundt og tager fusen på intetanende fynske familier. I dag er holdet på Nordfyn, hvor Lasse har meldt sin mor og hendes mand til programmet. Lasse på 14 år er nemlig vild efter at få fat i husets gamle karlekammer, som han vil bruge til slyngelstue.
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 14. juli
Housebusters (2:10)  Lennart og Else
Housebusters er i dag taget til Ørbæk. Med de bedste intentioner har Bente meldt sin søster Else og hendes mand Lennart i håb om at Housebusters kan hjælpe familien færdig med et børneværelse. Men ikke alle i familien er vilde med pludselig at få uanmeldt besøg af den gale kok og den lune tømrer.
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 21. juli
Housebusters (3:10) Sanne Bech og Nicolai Lange
Det er ikke altid lige nemt at blive færdig, når man går i gang med en ombygning. Housebusters er i dag taget til Sydfyn for at tage fusen en familie, der for 3 år siden gik i gang med at lave et nyt badeværelse!
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 28. juli
Ingen Housebusters på grund af kronprinseparrets besøg i Odense

Onsdag d. 4. august
Housebusters (4:10) Leo og Else
I vores sommerserie Housebusters er den gale kok og den lune tømrer i dag kommet til Svindinge. Her har datteren meldt sine intetanende forældre Leo og Else, der har et uafsluttet projekt i deres køkken. I 10 år har de haft et nyt linoleumsgulv liggende, som de aldrig har fået lagt på!
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 11. august
Housebusters (5:10) Henning og Helene
Housebusters er i dag i Odense, hvor den gæve kok Claus og den lune tømrer Søren endnu engang tager fusen på en familie. Familiens ekstra toilet gik nemlig i stykker for 3 år siden ? men det er aldrig blevet lavet igen! 
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 25. august
Housebusters (6:10) Lilly
På turen Fyn rundt er Housebusters i dag havnet i Korinth, hvor Pia har anmeldt sin søster. Familien har nemlig en gammel trappe, som i årevis har været ved at falde fra hinanden.
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 1. september
Housebusters (7:10) Bent og Annelise 
I dag er Housebusters taget til Ejby, hvor Sten har meldt sin søster og svoger som ikke aner at de får uanmeldt besøg.  Tømreren Søren er blevet syg ? så kokken Claus må forsøge at give den som både håndværker og madorakel ? men det viser sig at være noget af en mundfuld! 
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 8. september
Housebusters (8:10) Hanne og Bent
I denne uge er Housebusters kommet til Hesselager. Her har datteren Mette anmeldt sine forældre, som i årevis har talt om at bygge et nyt plankeværk.
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 15. september
Housebusters (9:10) Tom og Tina 
I dag er Housebusters kommet til Svendborg, hvor Kasper på 13 år har anmeldt sine forældre. Kasper vil nemlig gerne have et nyt værelse hjemme i kælderen?..men hans forældre er ikke vilde med ideen??
Se opskrifterne fra programmet

Onsdag d. 22. september
Housebusters (10:10) Steen Haurand 
I aftenens udgave er Housebusters-holdet kommet til Odense for at besøge Steen, som har en smule svært ved at få afsluttet de projekter han går i gang med hjemme i sit hus!
Se opskrifterne fra programmet