I det fynske folks tjeneste

Hugger overvejer boksefremtiden

Anders Hugger Nielsen overvejer sin boksefremtid, efter han missede OL-billetten i sidste uge.

-

Anders Hugger Nielsen overvejer sin boksefremtid, efter han missede OL-billetten i sidste uge.

Anders Hugger Nielsen går i disse dage rundt og spekulerer over, hvad han vil med sin boksefremtid. Tidligere har den fynske letsværvægter luftet muligheden for at blive professionel, hvis kvalifikationen til OL glippede, som den gjorde i sidste uge for, men endnu er det for tidligt at sige, om han har bokset sin sidste kamp med amatørstatus.

Anders Hugger Nielsen vil først have skuffelsen lidt på afstand.

- Lige nu er jeg selvfølgelig meget skuffet, men det vil være dumt at tage beslutningen om at blive professionel på den baggrund. Måske vil jeg så ende med at fortryde det om et halvt år, hvis det ikke var ordentlig gennemtænkt, siger Anders Hugger Nielsen.

- Det letteste lige nu ville være at opgive amatørkarrieren, men jeg vil lige slå koldt vand i blodet og vente med at tage min beslutning til efter sommerferien, forklarer han.

Som det ser ud lige nu, tror Anders Hugger Nielsen, at han stadig er amatør, når den nye sæson starter til august. Men tingene kan hurtigt ændre sig, selv om der stadig er mange ting ved amatørboksningen, der tiltaler ham.

- Det, jeg godt kan lide ved at være amatørbokser, er det sammenhold, der både er i klubben og på landsholdet. Som professionel er du nok mere alene, siger Anders Hugger Nielsen.

Da Anders Hugger tabte til Ali Ismailov fra Aserbajdsjan ved sidste uges OL-kvalifikationsstævne, blev det definitivt sikkert, at Danmark ikke får nogen boksere med til Athen.

/ritzau/