Hurtigere end forventet: Fynsk toprytter forlænger aftale før tid

Fynboen Søren Kragh Andersen har fået to år ekstra på sin kontrakt og fortsætter på Sunweb frem til 2022.

Den fynske cykelrytter Søren Kragh Andersen forlænger sin kontrakt med Team Sunweb, så aftalen nu løber til 2022. 

Det oplyser holdet i en pressemeddelelse.

Forlængelsen kommer i god tid, eftersom den hidtidige kontrakt løb frem til udgangen af næste sæson.

- Team Sunweb og jeg er et godt match - de tror virkelig på mig, og jeg mener, det er et godt sted at udvikle sig i fremtiden, siger Søren Kragh Andersen.

Den 24-årige fynbo har i sin tid på holdet blandt andet vundet Paris-Tours og en etape i World Tour-løbet Schweiz Rundt. 

Sidste år kørte han syv dage i den hvide ungdomstrøje i Tour de France, men han faldt primært i øjnene som en stærk og loyal hjælper for Tom Dumoulin.

- Fra start har Søren passet perfekt til os - ikke blot som rytter, men også som menneske, som en ægte holdspiller med en lang række kvaliteter i og uden for løbene, siger sportsdirektør Marc Reef.

Søndag var Søren Kragh Andersen holdets kaptajn i Gent-Wevelgem, hvor han var helt med fremme i finalen og kørte i mål på en 11.-plads.

- Vi ser, at han hele tiden udvikler sig og er blevet en rytter, der kan udfylde en rolle som kaptajn i forskellige klassikere.

- Samtidig kører han gode enkeltstarter og kan hjælpe til i holdtidskørsler. Derudover kan han hjælpe en holdkaptajn eller selv jagte et resultat i diverse etapeløb, siger Marc Reef.

I den kommende weekend er Søren Kragh Andersen en del af Sunweb-holdet i brostensklassikeren Flandern Rundt.