I det fynske folks tjeneste

Husejere i Svendborg får garanti

176 husejere, der bor tæt på sygehusområdet i Svendborg, skal nu have taget billeder af deres huse, så der er dokumentation, hvis de får skader på grund af byggeriet på sygehusgrunden. Sygehusudvalget i Fyns Amt besluttede tirsdag aften at sikre husejerne, hvis sygehusbyggeriet kommer til at betyde skader på husene.

-

176 husejere, der bor tæt på sygehusområdet i Svendborg, skal nu have taget billeder af deres huse, så der er dokumentation, hvis de får skader på grund af byggeriet på sygehusgrunden.
Sygehusudvalget i Fyns Amt besluttede tirsdag aften at sikre husejerne, hvis sygehusbyggeriet kommer til at betyde skader på husene.

Det skriver Fyns Amts Avis onsdag.

Med livrem og seler
\"Denne gang går vi både med livrem og seler, hvilket naturligvis vil gøre byggeriet dyrere, men til gengæld vil give beboerne i området den absolut maksimale sikkerhed for deres huse. Og denne gang skal det lykkes. Der må ikke opstå væsentlige overraskelser en gang til i forbindelse med dette byggeri\", siger sygehusudvalgsformand, Poul Erik Svendsen (S) til avisen.

Sygehusudvalget besluttede tirsdag at fortsætte byggeriet af Svendborg Sygehus, og i den forbindelse bliver teknikere altså hyret af KommuneForsikring til at tage billeder , så husejerne har beviser for, at deres huse ikke har revner nu.