Hvad ønsker du dig allermest? Få hjælp til at leve drømmen ud

En ny bil, en hønsegård, en udlandsrejse eller måske bare et par nye træsko? Uanset hvad du drømmer om at købe, så kan du nu få hjælp til at vurdere, om du har råd.

 

Pengeudfordringen på TV 2 Fyn er så småt i gang.  Alle fynboer kan få inspiration og tips til at få styr på deres privatøkonomi og få mest ud af deres penge. 

Hvis du går og drømmer om at bruge penge på noget helt særligt, men er i tvivl om, hvorvidt du har råd, så er det nu, du skal slå ørene ud. 

Få hjælp af eksperterne

To garvede eksperter inden for pengeverden sidder nemlig klar på torsdag klokken 20 til at vende tomlen op eller ned til din drøm. Dermed kan du få svar på, om du trygt kan bruge penge på netop den nye havetraktor eller smoothieblender, som du har drømt om i årevis.

For måske er det slet ikke umuligt at skabe luft i budgettet til at realisere din drøm.

- Hvis man bliver bevidst om, hvad man egentlig bruger pengene til og laver klarer prioriteringer, kan meget lade sig gøre, siger Hans Kjems, privatkundechef i Folkesparekassen. 

Skræddersyet digital rådgivning

Torsdag den 18. marts har du mulighed for at blive udvalgt til at få vurderet netop din drøm af de to eksperter og dermed få en skræddersyet økonomisk rådgivning baseret på din økonomiske situation. For at få skræddersyet hjælp skal du udfylde dette skema senest onsdag.

Hvad er Pengeudfordringen?

Du får svar på, om du har råd til din drøm, når vi sender live på Facebook den 18. marts klokken 20. Bliver du udvalgt, vil du inden da blive kontaktet af TV 2 Fyn Event.

De to eksperter, Pernille Oldgaard fra Nordea og Hans Kjems fra Folkesparekassen, sidder klar bag hver sin skærm for at hjælpe dig med din drøm.

Eksperterne regner hurtigt, og derfor er det også muligt at stille de to eksperter spørgsmål, når vi sender. Du kan skrive til os i kommentarsporet, og så lover vi at sende dit spørgsmål videre.