Ikast holdt legestue med GOG

\"Legestue\", buldrede de fleste af 1710 tilskuere, da Ikast/Bording tirsdag aften udraderede GOG i den tredje og afgørende semifinale om det danske mesterskab i kvindehåndbold.

Sæsonen slut for fynboerne

\"Legestue\", buldrede de fleste af 1710 tilskuere, da
Ikast/Bording tirsdag aften udraderede GOG i den tredje og afgørende semifinale om det danske mesterskab i kvindehåndbold. Grundspillets stærkeste mandskab sluttede semifinalerne i overlegen opvisningsstil med sejr 29-20 i Ikast Hallen og møder
nu Viborg HK i finalen.

Mange GOG-fejlafleveringer
Hjulpet på vej af GOG\'s mange fejlafleveringer i kontrafasen, kunne Ikast-holdet roligt trække fra i en semifinale, der havde samlet fokus på så meget andet end kampen. Ikast/Bordings træner Christian Dalmose havde således i klubbernes andet semifinaleopgør på Sydfyn valgte at udstøde sine hoverende vinderskrig i hovedet på en nederlagsramt GOG-træner Bent
Nyegaard.

Ikast/Bording dominerende
Kampen begyndte i højt tempo, hvor Ikast-holdet kom bedst i gang og siden dominerede klart. Bente Højmark i målet imponerede med 11 redninger i en første halvleg, hvor GOG forgæves forsøgte sig med mandsopdækning af Kristine Andersen. I hendes sted
brillerede især Tonje Kjærgaard på stregen og Grit Jurack frem til fortjent halvlegsføring 16-8 til hjemmeholdet.

Ikast/Bording finalefavoritter
Tyske Jurack fik fornøjelsen af GOG\'s mandsopdækning i anden halvleg, men intet lod til at kunne knække Ikast/Bording, der også ligner små favoritter i finalekampene mod Viborg HK. Tonje Kjærgaard blev topscorer for hjemmeholdet med otte mål.