Indeklima er et hit på nettet

Interessen for at have et sundt indeklima har aldrig været større blandt danskerne end netop nu.

Astma- Allergi Forbundet er blevet bestormet med henvendelser i forbindelse med en konkurrence på nettet om at vinde en gratis gennemgang af boligens indeklima.

- På to uger har over 500 mennesker meldt sig. Den overvældende interesse viser, at folk vil have vished for, at deres bolig er tryg at bo i og lever op til sundhedskravene, siger Hugo Holm Hansen, uddannelses- og udviklingschef i Astma-Allergi Forbundet i en meddelelse. 

Konkurrencen på nettet er et led i den første store satsning herhjemme på indeklimaområdet.  

Astma- Allergi Forbundet og OBH Ingeniørservice A/S i Odense har netop indgået en samarbejdsaftale om et treårigt udviklingsprojekt, der har til formål at komme problemerne med fugt og skimmelsvamp i boligerne til livs. Prognoser viser, at over to millioner danskere vil have
udviklet en eller anden for form allergi inden år 2020.

Udviklingschef Søren Andreasen, OBH Ingeniørservice:

- Vi forventer os meget af aftalen, som indebærer, at vi opretter et korps af indeklimakonsulenter, som bliver uddannet og certificeret af eksperter fra Astma- Allergi Forbundet.

Det er meningen at både almindelige boligejere og arbejdspladser skal kunne rekvirere besøg af vores nye, kompetente korps af indeklima-konsulenter.