Ingen navne fra Midtfyns Festivalen

B.B. King kommer til Langeland. Texas kommer til Skanderborg, og Guns N' Roses spiller på Roskilde. De danske festivaler er i fuld gang med at offentliggøre sommerens festivalprogrammer. Men fra Midtfyns Festivalen er der intet nyt. Se tv-indslag

Eneste store festival uden navne

B.B. King kommer til Langeland. Texas kommer til Skanderborg, og Guns N' Roses spiller på Roskilde. De danske festivaller er i fuld gang med at offentliggøre sommerens festivalprogrammer. Men fra Midtfyns Festivalen er stadig intet nyt.

Flytteplanerne som alligevel ikke blev til noget har tilsyneladende tæret på Midtfyns Festivalen kræfter. I hvertfald kniber det med at komme ud af starthullerne i år. Festivallen har her midt i marts stadig ikke offentliggjort et eneste musiknavn til årets festival.

De forrige år er de store navne blevet offentliggjort i januar og februar. Nyheden om sidste års store navn - Tom Jones - blev sendt ud midt i januar. Og nyheden om at Aerosmith skulle til Ringe i 1998 og 1999 slap ud midt i februar.

Men i år er trækker det ud.

"Vi er sene på den i år. Men nu kommer der snart nogle navne. Vi knokler med en pressemeddelelse, som vi vil offentliggøre tirsdag", lyder det undskyldende fra festivalchef Nina Færgemann.

Og programmet bliver imødeset med spænding af festivalens mange trofaste gæster. På festivallens hjemmeside er der allerede debat om den manglende offentliggørelse af navne.

Enkelte debatørere opfordrer ledelsen til at forklare, hvorfor der ikke kommer navne på programmet i år.

Festivallen nr. 26 finder i år sted 4-8. juli.