I det fynske folks tjeneste

Ingen ramt efter fitness-skyderi i Odense

Flere skud er torsdag formiddag blevet affyret i et fitnesscenter i Odense. Ingen er blevet ramt.

Lyden af skud blandede sig torsdag formiddag med lyden af prustende motionister i et fitnesscenter i Sankt Hans Gade i Odense.

Politiet er i øjeblikket på stedet for at efterforske sagen.

- Som jeg har fået det oplyst, så er der blevet skudt efter nogle personer, men der er ingen dræbte, og ingen er blevet ramt, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau.

Ifølge Fyns Politis vagtchef Lars Thede fandt skyderiet sted klokken 9.42 i fitnesscentret.

- Det er foregået inde i selve centret. Det er ikke sådan, at der er nogen der er kørt forbi og har skudt ind mod centret. Det er foregået indenfor, siger Lars Thede.

Vagtchefen fortæller, at der er blevet affyret flere skud i motionscentret. Politiets efterforskere er i øjeblikket ved at finde ud af, hvor mange gange der er blevet skudt.

- Vi kan i øjeblikket ikke oplyse noget om, hvor mange skud, der præcist er afgivet, fortæller Lars Thede.
Fyns Politi har afspærret fitnesscentret og har indledt en efterforskning af sagen.

- Efterforskningen pågår under ledelse af vores afdeling for personfarlig kriminalitet. Det er den samme afdeling, som kommer til at stå for den videre efterforskning, siger Lars Thede.

Ifølge Fyens.dk er fitnesscentret blandt andet kendt for at få besøg af rockere, som kommer der for at træne.

Også medlemmer af kriminelle indvandrerbander siges at komme i centret, men den blanding af stridende kriminelle elementer plejer ikke at give problemer.

Der er tilsyneladende tradition for, at fitnesscentret er et form for fredeligt ingenmandsland i striden mellem rockere og indvandrerbander.

- Jeg kan ikke udtale mig om, hvad det er for en personkreds, som kommer der, men foreløbig har vi ikke noget motiv til det, der er sket, siger Lars Thede.