I det fynske folks tjeneste

Ingen sne i sigte – men mulighed for solskin anden juledag

Det fynske julevejr bliver mildt og skyet og helt uden både frost og sne.

01:01

Der er udsigt til fint, fynsk julevejr - men ingen sne. Video: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Julevejret har været en grå og lidt kedelig omgang – i hvert fald hvis man havde sat næsen op efter frostvejr og hvid jul.

Flere steder på Fyn har der første juledag været huller i det ellers til tider ret massive skydække, hvilket har givet lidt sol til en tur ud i den friske juleluft.

Anden juledag byder på en nogenlunde gengivelse med mildt og roligt vejr på Fyn.

- Men inden skyerne rigtig lukker til i løbet af eftermiddagen, så kan vi altså få en morgen og formiddag, hvor der er chance for lidt huller i skydækket og måske også lidt solskin, og så bliver det overskyet i løbet af eftermiddagen, siger TV 2 Vejrets Peter Tanev.

Lørdagsregn

Denne vejrtype holder ved både torsdag og fredag, der altså kommer til at byde på vekslende skydække og syv-otte graders varme om dagen, mens nattetemperaturen falder til fire-seks graders varme.

Lørdag svinger et frontsystem forbi Fyn med både blæst og regnbyger, inden der søndag umiddelbart bliver bedre mulighed for solskin.

- Der er bedre chance for solskin og tørvejr, og så er der mulighed for, at vi om natten igen kan få temperaturer ned omkring frysepunktet, siger Peter Tanev.

Læs også Juledagene bliver med solskin flere steder