Intensiv eftersøgning efter 79-årig kvinde

Nyborg Politi har stadig ingen spor efter den 79-årige Karen Blegsø fra plejehjemmet Højvang i Ullerslev. Hun forlod plejehjemmet i søndags og siden har ingen set hende. Nyborg Politi indsætter tirsdag hunde i eftersøgningen.

-

 


Den 79-årige kvinde er lettere dement og går ved hjælp af en rolator. Til trods for sit gangbesvær har den ældre kvinde tidligere været på meget lange ture væk fra plejehjemmet. Nyborg Politi beder derfor fynboerne holde øje med kvinden over alt på Fyn.


Sporhunde i skoven
De hidtidige efterlysninger i pressen har kun ført til et par henvendelser som ikke har ført til et resultat. Mandag brugte politiet helikopter i eftersøgningen, men heller ikke det førte til et resultat.


Senere tirsdag vil politiet bruge hunde i håb om at finde spor efter Karen Blegsø. I første omgang vil politiet koncentrere indsasten om den nærliggende Rørbækskov.


Signalement
Karen Blegsø er cirka 165 cm. høj. Hun har kort strithår og bærer store briller. Da hun forlod plejehjemmet var hun iført en blå vindjakke, beigefarvede bukser og sorte hjemmesko.


Henvendelser om kvinden rettes til Nyborg Politi på tlf. 65 31 14 48