Islandsk profil til HC Odense

Håndboldherrerne fra HC Odense har fået forstærkning fra Island. Den 26-årige Bjarni Aron Thordarsson var allerede med i lørdagens kamp mod GOG.

Thordarsson har senest spillet i 2. Bundesliga i klubben Warp Tanderup, som gik konkurs i 2014. Siden har islændingen været klubløs, men han har fået lysten tilbage efter en måneds træning med HC Odense, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Bjarni er en yderligere forstærkning for vores meget unge talentfulde hold og vil med sin erfaring, åbenlyse "winner attitude" og fysik bidrage til at bringe os tættere på vores strategiske mål om oprykning til 1. division senest i sæson 2015/2016, siger sportschef Jesper Thaisen.

Den næsten to meter høje og 100 kilo tunge islænding har spillet i en række islandske klubber, været med i over 20 U-landsholdskampe og fra 2011 til 2014 været udlandsproffesionel i tre tyske klubber.

Bjarni Aron Thordarsson er meget tilfreds med at blive en del af den fynske klub.

- Klubben har taget rigtig godt imod mig og jeg arbejder lige nu på at finde en anden lejlighed til mig og min familie. Jeg skal studere nogle år og min kæreste har allerede fået job på OUH - så det bliver nogle interessante år vi går i møde, siger Bjarni Thordarsson.

Med Jesper Chapion fra Svendborg HK og Bjarni Aron Thordarsson er HC Odense tæt på at have den endelige trup på plads til næste sæson.