Isliga: Frederikshavn slår Odense i topkamp

Frederikshavn har overtaget føringen i AL-Bank Ligaen efter 3-0-sejr over Odense Bulldogs.

Glæden kan blive kortvarig, men Frederikshavn kan i hvert fald en time endnu glæde sig over at indtage førstepladsen i AL-Bank Ligaen.

De nordjyske ishockeyspillere vandt på hjemmebane 3-0 i topopgøret mod Odense Bulldogs, der ligesom Frederikshavn havde 15 point før kampen.

Men da Aalborg senere spiller mod bundholdet Copenhagen Hockey, så kan aalborgenserne generobre føringen i Danmarks førende isliga - en meget tænkelig konsekvens af den kamp.

Svenske Kristoffer Jonsson bragte Frederikshavn på 1-0 efter fem minutters spil i første periode.

Og i anden periode scorede Nikolaj Nedermark til 2-0, og blot et par minutter senere slukkede Morten Lie, som assisterede Jonsson ved den første scoring, håbet for Bulldogs med sin scoring til 3-0.