I det fynske folks tjeneste

ISS vil stævne TV2 og Ekstra Bladet

Rengøringskoncernen ISS overvejer at stævne TV2 og Ekstra Bladet. TV2 og Ekstra Bladet har de seneste dage afsløret, hvordan rengøringen på Danish Crown-slagteriet i Odense har været mangelfuld. Rengøring som ISS har ansvaret for.

-

Rengøringskoncernen ISS overvejer at stævne TV2 og Ekstra Bladet. TV2 og Ekstra Bladet har de seneste dage afsløret, hvordan rengøringen på Danish Crown-slagteriet i Odense har været mangelfuld. Rengøring som ISS har ansvaret for. Dokumentationen er et videobånd, som TV2 viste i Dags Dato i søndags. På båndet blev blandt andet vist fedtede kødkroge og blod og fedtrester, hvor det ikke burde være.

Men optagelserne er ikke ægte, det mener ISS.

- Vi har endnu ikke besluttet, hvordan vi vil reagere, men jeg kan bekræfte, at muligheden for at stævne TV2 og Ekstra Bladet indgår i vores overvejelser, siger Søren Stampe, der er direktør for ISS Food Hygiene, til Ritzau.

Optagelserne fra slagteriet i Odense er ifølge Danish Crown og ISS optaget på et tidspunkt først på natten, hvor rengøringen først lige var gået i gang. ISS har bedt om at få lov til at se hele optagelsen, men det har TV2 og Ekstra Bladet tidligere pure afvist af hensyn til kildebeskyttelsen.

- Det bestyrker os imidlertid kun i, at optagelserne giver et usandfærdigt billede af virkeligheden på slagteriet, siger Søren Stampe. /ritzau/