Jesper C.: Jeg har ikke fået chancen

Jesper Christiansen føler sig i bedre form end længe og forstår ikke, hvorfor han ikke får chancen i OB-målet.

Den tidligere landsholdskeeper Jesper Christiansen startede på bænken i OBs første kamp i denne sæson, og han savner, at Troels Bech kigger hans vej.

- Jeg er godt klar over, at der er konkurrence om pladsen. Men jeg føler ikke, at jeg har fået chancen for at bevise mig. Jeg beviser, at jeg er god nok hver eneste dag til træning, og jeg har stået nogle gode træningskampe, men alligevel får jeg ikke chancen, siger den 36-årige målmand til TV 2/Fyn.

Sidst Jesper Christiansen stod en betydende kamp for OB var den 16. marts. Siden da har Mads Toppel siddet solidt på målmandsposten i Ådalen. Den situation er uholdbar for Jesper Christiansen.

- Det er klart, at jeg ikke kan fortsætte med at sidde på bænken. Det er ikke holdbart, og hvis situationen ikke ændrer sig, så har jeg en agent, der er opmærksom på min situation, og hvad der sker på markedet, siger Jesper Christiansen.

Målmanden er i tvivl om, hvordan han igen bliver Troels Bechs foretrukne i OB-buret.

- Jeg har lidt svært ved at se, hvad der skal til. Det er et spørgsmål, jeg har stillet, og jeg kan ikke gøre andet end at klø på. Men det er lidt op ad bakke, når jeg ikke får chancen, siger Jesper Christiansen.

Den 36-årige målmand har døjet med en del skader siden sit skifte til OB, og med et år tilbage af kontrakten med OB, kunne man tro, at et karrierestop nærmede sig. Men Jesper Christiansen har ingen planer om at smide handskerne på hylden.

- Jeg har mod på meget mere og føler, at jeg mange år i mig endnu. Jeg havde problemer med en nerve i ryggen, da jeg kom til OB, men det er jeg helt ovre nu. Hele foråret har min formkurve været opadgående, og jeg er i en fysisk bedre form end jeg har været i mange år. Derfor er det ekstra irriterende, at jeg ikke spiller, siger Jesper Christiansen, til TV 2/Fyn.

Om Jesper Christiansen er i målet i aften, når OB besøger FC Vestsjælland vides endnu ikke.