Jolly-cola uden ejer

Som cola-elskere nok har bemærket, er Jolly-colaen efterhånden forsvundet fra butikkernes hylder. Det skyldes en strid om, hvem der må kalde sin cola for Jolly - en beslutning, som retten er alt for langsom til at tage.

-

Som cola-elskere nok har bemærket, er Jolly-colaen efterhånden forsvundet fra butikkernes hylder. Det skyldes en strid om, hvem der må kalde sin cola for Jolly - en beslutning, som retten er alt for langsom til at tage.

Striden
Før Albani fusionerede med bryggerigruppen ejede de Jolly-mærket sammen med Vestfyn og Thisted Bryghus i selskabet Dansk Coladrik.

I juli sidste år fastslog byretten, at Albani skulle sælge sine aktier til de to små bryghuse. Men Albani appellerede til landsretten. Næste dom kommer formentlig først til oktober.

Den bliver mindre værd
I de halvandet år, som sagen nu har varet, er mærket blevet mindre og mindre værd, mener direktøren for bryggeriet Vestfyn Bent Bach Sørensen.

\"Imens retsagen kører er bryggerigruppen i gang med at gøre Jolly-colaen mindre værd. Og mens de forhaler sagen i retsvæsenet, er de i gang med at erstatte den med Pepsi på butikshylderne. Det betyder, at Jollyen bliver mindre værd, inden vi vinder den i næste retssag\".