I det fynske folks tjeneste

Kadrii om rødt kort: Skandale af dommeren

Bashkim Kadrii mener, at det er en skandale, at han blev udvist i nederlaget til Villarreal.

Det var ikke kun 0-3-nederlaget til Villarreal tirsdag aften, der gjorde ondt på OB.

Fynboerne må foruden skuffelsen over at gå glip af en plads i Champions Leagues gruppespil også forberede sig på at undvære Bashkim Kadrii, der har karantæne, når holdet tager hul på Europa League.

Den nyslåede landsholdsspiller fik efter to gule kort marchordre af kampens skotske dommer, og det var Bashkim Kadrii selv alt andet end tilfreds med.

- Det andet gule kort er okay, men det første gule kort er en skandale.

- Jeg ved ikke, hvad dommeren ser, men jeg går bare ind foran ham (Villarreal-spilleren, red.) og tager bolden og bruger kroppen. Det ser dommeren som et gult kort, og det gør jeg slet ikke, siger Bashkim Kadrii.

Han vil dog ikke give dommeren skylden for OB's Champions League-exit. Dertil var modstanden i Spanien simpelthen for stor. Men den unge OB'er er alligevel skuffet.

- Selvfølgelig er det et bedre hold, og de spiller også bedre, men vi kan stadig godt være skuffede, siger Bashkim Kadrii.

Han glæder sig ikke desto mindre over udsigten til, at OB for tredje gang i klubbens historie skal præve kræfter med det næstbedste europæiske gruppespil.

- Det bliver fantastisk. Det har været vores mål, og vi kunne ikke komme i Champions League, så nu må vi bare ned og spille Europa League.