Kadrii sikrer FCK tre point i Odense

Den tidligere OB-spiller Bashkim Kadrii sikrede FCK alle tre point ude mod OB i underholdende kamp bundkamp.

Der var gang i den, da FC København gæstede OB og vandt 1-0 i et tempofyldt superliga-bundbrag på Tre-For Park i Odense.

FCK var spilstyrende, mens OB lå dybt på banen og ventede på en kontra-mulighed. Chancer i begge ender gjorde kampen underholdende, og de mange intense nærkampe gav dommer Jens Maae en masse at se til.

Efter en halv times spil var OB-angriber Thomas Mikkelsen tæt på at bringe værterne foran. Men en svag afslutning og en heldig fodparade fra Stephan Andersen sendte bolden på overliggeren.

Det lignede længe, at de to hold skulle gå til pause ved stillingen 0-0. Men den tidligere OB-spiller Bashkim Kadrii ville dog tingene anderledes.

Han kunne således få sekunder før pausefløjt sende bolden i nettet med en hammer fra kanten af feltet.

Det udløste stor pibekoncert fra OB-fansene, der ikke har glemt, hvem offensivspilleren repræsenterede før sommerferien.

Det hårde spil fortsatte i anden halvleg, hvor FCK var toneangivende i presspillet. OB så ud til fortsat at vente på en omstillingsmulighed.

OB-keeperen Mads Toppel måtte efter sammenstød med FCK's Andreas Cornelius lade sig udskifte. Det tvang træner Troels Bech til at sætte Emil Ousager til at vogte fynboernes mål resten af kampen.

Ousager fik hurtigt noget at lave i målet, da FCK pressede massivt på for at lukke kampen. Men det lykkedes dog ikke københavnerne at udbygge føringen.

Mod slutningen af kampen fik OB's nye angriber Vladimir Dvalishvili debut i Odense. Men den tætbyggede georgiske offensivspiller leverede 20 anonyme minutter på banen.

FCK sætter efter fire nederlag i træk i alle turneringer tre fortjente point ind på kontoen og hopper op på Superligaens sjetteplads efter seks spillerunder.