Kæmpe lotto-gevinst stadig uden ejer

Der går stadig en tolv-dobbelt millionær rundt uden at ane, at han eller hun har vundet den store gevinst i lotto. Kæmpegevinsten på 12,4 millioner kroner blev vundet på en Onsdags-lottokupon i B.T Centralen på Klosterplads i Svendborg.

-

Der går stadig en tolv-dobbelt millionær rundt uden at ane, at han eller hun har vundet den store gevinst i lotto.


Kæmpegevinsten på 12,4 millioner kroner blev vundet på en Onsdags-lottokupon i B.T Centralen på Klosterplads i Svendborg.


Men den er endnu ikke afhentet.


Tager det roligt


\"Nej, vi har stadig intet hørt fra ham eller hende, der har vundet. Vi lurer også stadig på, hvem det er\", fortæller Henrik Nielsen, der er informationsmedarbejder i Dansk Tipstjeneste.


\"Foreløbig tager vi det roligt. Man kunne forestille sig, at det er en person, der kun spiller Onsdags-lotto. Og at personen så først tjekker sin kupon, når der skal købes en ny på onsdag\", siger Henrik Nielsen.


Gemt i skuffe


Dansk Tipstjeneste formoder også, at den heldige lottovinder kan være en person, der ikke normalt spiller lotto og derfor har kuponen gemt i en skuffe et sted.


\"Det skete i september sidste år for en enlig mor til to fra Lyngby. Hun havde købt en kupon, hvor der var en gevinst på 12,8 millioner kroner. Vi efterlyste vinderen, der hvor kuponen var købt. Så huskede hun pludselig, at hun havde en kupon, der lå i en skuffe\", siger Henrik Nielsen.