Kæmpesejr til OIK

Odense Isstadion nåede kogepunktet da OIK i aftes slog Herlev 7-2 i den 6. DM kvartfinalekamp.

-

OIK vandt 7-2 over Herlev

Der var tale om regulære lussinger til københavnerne, da Odense Bulldogs tog i mod Herlev Eagles.

Efter 13 minutter af første periode, sendte Harri Sillgren første puck i Herlevs mål.

Det blev en lang aften for Herlev. Først efter fem odenseanske mål og i to minuter inden anden periodes udløb, scorede Herlev. Rasmus Olsen gjorde det til 5-1.

I Herlev har nederlaget sat sine spor. På OIK\'s hjemmeside beskylder de københavnske fans Rasmus Holst fra OIK for med vilje at have skadet Herlevs målmand Michael Madsen.

- Der er lagt i kakkelovnen til Holst på fredag, lyder det truende fra Herlev fans.

Foreløbig er kvartfinalestillingen 3-3, så næste og sidste, afgørende kamp på fredag i Herlev, bliver noget af en gyser.