Kæreste fængslet for flaskevold på banegård

En grim voldsepisode på banegården i Odense sender nu en ung mand med et voldsomt temperament bag tremmer.

En 25-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet for grov vold mod sin kæreste, oplyser politiet.

Voldsepisoden fandt sted på Odense Banegård natten til lørdag, hvor den 30-årige kvinde blandt andet blev overfaldet med en splintret vodkaflaske.

Allerede på toget fra Korsør til Odense havde kæresteparret haft et voldsomt skænderi, forklarede manden lørdag i retten.

- I ankomstområdet kulminerede det med, at sigtede med en medbragt, næsten tom vodkaflaske slog kæresten i baghovedet. Derved blev flasken knust, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Voldsmanden ville derefter slå kæresten i hovedet med en knytnæve, men "glemte" tilsyneladende, at han stadig havde den knuste flaske i hånden.

- Imidlertid havde han ikke tænkt over, at han i hånden havde flaskehalsen, som så ved slaget forårsagede en flænge omkring kærestens ene øre, lyder det fra politiet.

Derfor måtte hun køres på Odense Universitetshospital for at blive syet i blandt andet baghovedet og ved venstre øre.

Ifølge politiet erkendte den 25-årige mand i retten, at han har et voldsomt temperament, men forklarede samtidig, at kæresten ved, hvordan hun skal "tænde" ham, lyder det.

Han er nu varetægtsfængslet frem til den 23. august.

Øjenvidner på Odense Banegård så ifølge fyens.dk politifolk lægge manden i håndjern og hørte ham råbe til politiet, at de to var kærester.