Kagesalget peger fortsat på et ja

Sydlangelands vælgere stemmer onsdag ja til en kommunesammenlægning på Langeland. Det fremgår af en uvidenskabelig meningsmåling hos Tryggelev Bageri. Onsdag formiddag var der solgt 128 ja-boller og 115 nej-boller, men ud på eftermiddagen stillingen 322 mod 239, altså kraftig overvægt i salget ja-boller.

-

Sydlangelands vælgere stemmer onsdag ja til en kommunesammenlægning på Langeland. Det fremgår af en uvidenskabelig meningsmåling hos Tryggelev Bageri. Onsdag formiddag var der solgt 128 ja-boller og 115 nej-boller, men ud på eftermiddagen var stillingen 322 mod 239, altså kraftig overvægt i salget ja-boller.

Tryggelev Bageri blev onsdag nærmest bestormet af vælgere, der ønskede at købe ja- eller nej-boller. Egentlig havde bageriet kun planlagt at bage 100 af hver kage, men foreløbig er der bagt ober 500 boller, og bageren er i fuld gang med at bage flere.

\"Folk vælter ind. De synes det er alletiders ide med denne \"meningsmåling\", fortæller Britta Andersen fra Tryggelev Bageri. Bageriet lukker for bolle-salget klokken 16.30.