I det fynske folks tjeneste

Kamilla Kristensen ikke med på landsholdet

Jan Pytlicks nye damelandshold tæller ikke mange stjerner. 38 ud af 44 spillere fra den tidligere bruttotrup har sagt nej tak til at spille på landsholdet.

01:43

Kamilla Kristensen (til venstre) er ikke at finde på Pytlicks nye damelandshold.

1 af 2

DHF afholdt søndag pressemøde i Horsens, og her kom det frem, at kun to fynske spillere er at finde i den nye bruttotrup.

Det er urutinerede kræfter fra HC Odense. Stregspilleren Katrine Heindahl har kun spillet fire landskampe, mens fløjspiller Christina Aalling aldrig har været på Landsholdet.

Det er lønnedgang på landsholdet, der er årsagen til at så mange etablerede landsholdsspillere har valgt at sige stop.

En af de rutinerede, der stopper, er fynske Kamilla Kristensen fra HC Odense. Hun afviser, at håndboldspillerne er for grådige.

- Det er forkert at sige, at det handler om grådighed. Jeg synes det handler om rimelighed det her. DHF har sat nogle vilkår op som vi ikke kan affinde os med, og det synes jeg ikke man kan definere som grådighed. Sig at jeg er grådig; jeg spiller p.t. uden at få penge for noget som helst her i klubben, så det er ikke grådighed nej.

Men den enes død er den andens brød, og Christina Aalling har tænkt sig at udnytte sin chance.

- Det har altid været min drøm at spille på Landsholdet. Det er noget jeg altid gerne har villet, siger hun til TV 2/Fyn.

Og for hende er lønnen ikke afgørende for at træke i landsholdstrøjen.

- Jeg ville gøre det gratis, siger hun.

Se Pytlicks nye landshold her