I det fynske folks tjeneste

Kandidaterne holder gavebod

Der er tilsyneladende ingen grænser for hvad politikerne vil gøre for at kapre stemmer her i valgkampens slutspurt. Fredag er der ren gavebod flere steder, når kandidaterne kæmper om at uddele de flotteste gaver til vælgerne.

-

FV2005: Der er tilsyneladende ingen grænser for hvad politikerne vil gøre for at kapre stemmer her i valgkampens slutspurt. Fredag er der ren gavebod flere steder, når kandidaterne kæmper om at uddele de flotteste gaver til vælgerne.

Pølser, balloner, slik, nøgleringe, kaffe og brobilleter. Det er bare nogle af de gaver folketingskandidaterne fredag vil uddele forskellige steder på Fyn.

Slik og balloner

I Odense vil Alex Ahrendtsen fra Dansk Folkeparti endnu en gang trampe rundt med sin valgcykel. Udover at fortælle om sin politik har Alex Ahrendtsen også masser af gaver med til vælgerne.

- Jeg får hjælp fra partimedlemmer både i Odense og fra Haderslev. Vi opsætter en bod og vil blandt andet uddele balloner, slik, nøgleringe og meget mere, lyder det fra Alex Ahrendsen.

Røde pølser

I Nyborg står socialdemokraten Niels Sindal klar med lidt til ganen.

- Vi opstiller en pølsebod, og tilbyder røde pølser til vælgerne. Hvis vi får deres mening, så får de en rød pølse, siger Sindal.


Basbøll har 10 gratis brobilletter

Få brobilleter

Mest gavmild er dog folketingskandidat Anders Basbøll fra Venstre. Han vil fredag eftermiddag uddele billeter til Storebæltsbroen ved en rasteplads, nær broen.

- Jeg vil gerne sætte fokus på hvad det koster at komme over Bæltet. Det koster arbejdspladser, familie- og vennebesøg og en tur til Københavns statsbetalte kultur. Og hvorfor skal københavnerne snydes for en dag på Fyn, siger Basbøll.

Men skal man have en gratis tur til Sjælland skal man være hurtig. Den unge V-kandidat har kun råd til at uddele sølle 10 billetter.

Læs mere om Anders Basbøll, Niels Sindal og Alex Ahrendtsen i valgguiden.