Kaniner æder Bakken Bears og udskyder DM-afgørelse

Man må vente på en afgørelse om det danske mesterskab i basketball, efter at Svendborg besejrede Bakken Bears.

Afgørelsen om det danske mesterskab i basketball må ud i en syvende og sidste kamp, efter at Svendborg Rabbits mandag vandt en sikker udesejr på 85-62 over favoritterne fra Bakken Bears.

Dermed fortsætter de to holds stime med at tabe på hjemmebane.

Selvom Svendborg var foran i stort set hele kampen, var fynboerne ude i noget af en elevatortur - især i anden periode.

Rabbits opbyggede der en føring på 12 point, men begyndte så pludselig at smide alle bolde væk.

På den måde kunne Bakken Bears arbejde sig tilbage i kampen, selvom hjemmeholdet havde svært ved at ramme kurven.

Efter 16 minutter var forspringet reduceret til bare to point, og så kaldte Svendborg en timeout. Det var en god idé. Rabbits fik mere ro på og fandt igen vej til kurven. Perioden sluttede med en Svendborg-føring på otte point.

Derfra gik det ned ad bakke for hjemmeholdet, som kollapsede til slut.

De to hold har det tilsyneladende ikke godt på hjemmebane.

Først udlignede Svendborg Rabbits til 2-2 i finaleserien i Aarhus, derpå bragte Bakken Bears sig på 3-2 i Svendborg.