Kaninerne tabte første DM-finale

Trods et flot comeback måtte Svendborg Rabbits torsdag aften se sig besejret med 81-87 af Bakken Bears i den første DM-finale.

Det lykkedes ikke for Svendborg Rabbits at udnytte hjemmebanefordelen i den første DM-finale mod Bakken Bears.

Trods en flot opbakning fra små 1000 tilskuere kunne udeholdet rejse hjem med en 87-81 sejr i bagagen.

De sydfynske basketmænd startede skidt og ved halvtid var de bagud med 55-41.

En fremragende tredje periode, som blev vundet 21-6, bragte dog dem tilbage i kampen, og der var drama til sidst.

Med seks minutter tilbage var Rabbits foran med 77-69, men så gik de fuldstændig i stå.

Bakken Bears scorede 14 point i streg, og selvom svendborgenserne til sidst nåede op på 81-83, så lykkedes det forsvarende mestre fra Aarhus at tage en vigtig udesejr med hjem.

For Svendborg Rabbits var den store profil Adama Darboe med point 16 og 8 rebounds. Bakken Bears' topscorer blev Chris Christoffersen med 20 point

Intet er dog afgjort endnu. Der spilles bedst af syv kampe, så Svendborg Rabbits har stadig rig mulighed for at kæmpe sig tilbage i finaleserien.

Næste gang de to hold tørner sammen er mandag den 15. april i Vejlby-Risskovhallen i Aarhus.