Kanonslag: Fik sprængt finger af

OB er dybt berørt af, at en kontrollør til kampen mod FC Fredericia mistede en finger på grund af et kanonslag kastet af en OB-tilhænger. Flere videoer af ulykken er allerede nu ude på nettet.

Syet tommelfinger på

OB vandt i en underholdende kamp i pokalturneringen med 5-3 på udebane over FC Fredericia, men så er det positive også sagt om den kamp, for en tragisk episode skæmmede dysten. En tilskuer fra OB's fanafsnit kastede et kanonslag på banen, og det eksploderede i hånden på en vagt fra Odense.

Vagten mistede sin tommelfinger og det yderste led af pegefingeren, men efter en gennemgribende operation har vagten fået syet sin tommelfinger på igen. 

Episoden ryster OB's spillere og ledelse:

- Vi er dybt rystede og har talt meget om det til træning i dag, fortæller Chris Sørensen til TV 2/FYN og fortsætter:

- Sådan en mand hører ikke hjemme på et stadion, og hvis de får fat på den rigtige, synes jeg godt man kan give livsvarig karantæne.
 

- OB tager kraftigt afstand fra al anvendelse af fyrværkeri, og det er direkte tåbeligt at kaste fyrværkeriet på banen. OB er dybt berørt af hændelsen, og tankerne går til den tilskadekomne og dennes familie. OB vil gøre alt for at identificere den eller de personer, der kastede fyrværkeri på banen, og disse kan imødese lange karantæner, skriver OB på sin hjemmeside og opfordrer alle, der har oplysninger om episoden, til at henvende sig til klubben.

Politiet vil gennemgå videomateriale fra kampen for at finde ud af, hvem der smed med fyrværkeri.

TV 2/FYN har interview med vagten fra Odense.

OB's hjemmeside