Karen Nøhr: En sejr for Fyn

"Jeg er både glad og stolt over, at rute 9 er med i regeringens store investeringsplan for de kommende år", siger en glad amtsborgmester efter at års arbejde onsdag gav resultat. Se interview med Karen Nøhr

Amtsborgmesteren takker for års indsats

"Jeg er både glad og stolt over, at rute 9 er med i regeringens store investeringsplan for de kommende år", siger en glad amtsborgmester efter at års arbejde onsdag gav resultat.

Års arbejde for at sikre en motorvej mellem Odense og Svendborg gav onsdag det ønskede resultat. Folketinget afsætter 500 mio. kr til en motorvej mellem Odense og Svendborg.

"Det meget brede forlig, hvor både regeringen og oppositionspartierne V, K og CD deltager, betyder, at vi nu har sikkerhed for at motorvejen kommer, siger en tilfreds amtsborgmester, Karen Nøhr.

"Jeg synes, at motorvejen er en sejr for det fynske sammenhold, og jeg vil gerne takke alle de gode kræfter, som i fællesskab har arbejdet hårdt for at gøre visionen om en motorvej til virkelighed", siger amtsborgmesteren i en pressemeddelelse.

Amtsborgmesteren forudser, at motorvejen ikke bare vil gøre det nemmere, hurtigere og sikrere at komme til og fra Svendborg, men også vil styrke hele udviklingen på Fyn.