Karrusel indtager Odense Slot

Odenses nye gadefest Karrusel afholder i år finalefesten i slotsgården på Odense Slot. Dermed kan man for første gang nogensinde komme til fest i de historiske bygninger.

Lørdag den 5. september kulminerer tre dages odenseansk byfest i slotsgården på Odense Slot. By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune har givet grønt lys til, at publikum kan feste løs i slotsgården som klimaks på Karrusel. Festivalens arrangører lover at transformere slottets mondæne sceneri til rendyrket natklubstemning.

Karruselhjulet drejer 3.-5. september

Gadefesten Karrusel blev afholdt første gang i 2014 med støtte fra Odense & Co og i et partnerskab mellem Albani, Studenterhuset og Distortion samt en lang række mindre samarbejdspartnere fra det odenseanske kulturmiljø. Målet var blandt andet at udvide Studiestartsfesten, der i mange år har været afholdt på Syddansk Universitet den første weekend i september, og projektet var desuden også en del af Odense Kommunes ønske om at berige byen og fremme det kulturelle, initiativstærke segment i byen.

Startfesten torsdag den 3. september afholdes i Munke Mose med tre scener. Gadefesten fredag den 4. september afholdes igen i år i "CITY" fra åen og op til Brandts - omkring Pantheonsgade, Vestergade og Ny Vestergade. Og som sagt afholdes Finalefesten lørdag den 5. september i Slotsgården på Odense Slot med fire scener.