I det fynske folks tjeneste

Kasper Nielsen beklager GOG-konkurs

Mandag bekræftede Kasper Nielsen pr. mail, at han var villig til at gå ned i løn for at være med til at redde GOG. Men det var dog ikke nok.

Kasper Nielsen er hentet i SG Flensburg for, at styrke GOG Svendborg TGI 30. juni 2008.

kasper jørgensen gog håndbold

1 af 2

Kasper Nielsen har accepteret GOG Svendborgs ønske om lønnedgang.

Det oplyser Håndbold Spiller Foreningen i en pressemeddelelse, efter at GOG tirsdag gik konkurs, hvorefter det forlød, at den danske landsholdsspillers manglende accept var en overvejende årsag til konkursen.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at det ikke er lykkedes for klubben at nå til enighed med samtlige kreditorer, så GOG kunne overleve. Det er en klub, som mit hjerte banker for, og som jeg har haft mange gode oplevelser sammen med.

- Derfor brugte jeg også i går til på at sende min bekræftelse på lønnedgangsaftalen til klubben, selv om jeg har vigtige kampe
at spille for det danske landshold lige nu. Jeg føler, at vi spillere har gjort, hvad vi kunne for at være med til at løse
problemerne, skriver Kasper Nielsen.

Annelise Vidø, direktør i spillerforeningen, slår over for Ritzau fast, at samtlige spillere har accepteret lønnedgangen.

Men at tilsynet ikke umiddelbart kunne acceptere tilsagnet fra Kasper Nielsen, fordi den var sendt pr. mail og dermed ikke havde en underskrift. Og med kort varsel lykkedes det altså ikke at få kontakt med Kasper Nielsen, der er i gang med EM i Østrig.

- Det kan være svært med kommunikationen frem og tilbage til Østrig. Vi har gjort alt, hvad vi kunne. Og vi hæfter os ved, at
klubben ikke har kunnet nå til enighed med samtlige kreditorer, så det er altså flere ting, der ikke er faldet på plads, siger hun.

/ritzau/