I det fynske folks tjeneste

Kasper Nielsen er megasulten

GOG Svendborgs Kasper Nielsen er meget opsat på at komme med i landstræner Ulrik Wilbeks endelige trup til EM i håndbold. Foreløbig er han med i bruttotruppen.

Kasper Nielsen er med i bruttotruppen til EM-holdet

Han var ikke med ved VM i år og har været slemt plaget af skader. Men efter en god sæson for GOG Svendborg er Kasper Nielsen tilbage på håndboldlandsholdet og er med i landstræner Ulrik Wilbeks EM-bruttotrup på 28 mand.

- Det er fantastisk. Jeg synes også, at formen har været god, og jeg har holdt mig skadefri i denne sæson, så det er dejligt, at Ulrik har fundet plads til mig i bruttotruppen. Jeg er klar til at give den fuld gas, og så må vi se, om det er nok til at være med på det endelige hold, siger Kasper Nielsen.

EM-truppen skal senere skæres ned til 16 mand, som i Østrig skal forsvare guldet fra 2008. Dengang var Kasper Nielsen blandt grundpillerne på holdet, og han er meget opsat på at være med igen.

Fysisk styrke efterlyst

Efter Super Cup i Tyskland efterlyste flere håndboldeksperter mere fysisk styrke på landsholdet, og Kasper Nielsen blev udpeget som et oplagt emne.

- Jeg vil ikke kommentere på Super Cup, for jeg var ikke med, men når man ser tilbage på det seneste EM, så formåede vi at udnytte den fysiske styrke med blandt andre Lars Jørgensen og Michael Knudsen, siger han.

- Jeg tror helt sikkert, at hvis vi skal dække fysisk op, så passer det perfekt til mine forcer, og forhåbentlig kan jeg også være med i noget kontraspil. Men det handler også om, hvordan Ulrik vil have holdet til at passe sammen, siger Kasper Nielsen.