I det fynske folks tjeneste

Kasper Nielsen præsenteret i Faaborg HK

Den danske landsholdsspiller Kasper Nielsen blev onsdag aften på et pressemøde officielt præsenteret som ny spiller i håndboldklubben Faaborg HK fra 1. division.

03:24

Kasper Nielsen præsenteret i Faaborg HK.

Kasper Nielsen præsenteret i Faaborg HK.

Kasper Nielsen præsenteret i Faaborg HK.

Kasper Nielsen præsenteret i Faaborg HK.

1 af 5

Det fortæller TV 2/FYN.

Arbejdsløse Kasper Nielsen har siden sidste uge stået uden en klub, efter at GOG Svendborg gik konkurs. 
- Jeg har tidligere tænkt, at det aldrig kunne komme på tale. Men jeg skal være far, så det passede godt for min kæreste og jeg at blive i området. Vi er rigtigt glade for at være på Sydfyn. Så det var dejligt, at det kunne ske, sagde han. 

Kasper Nielsen har underskrevet en aftale med Faaborg HK, der gælder frem til sommer med mulighed for forlængelse, som kan blive aktuelt, hvis klubben rykker op i den bedste række. P.t. er Faaborg HK placeret på tredjepladsen i 1. division.

Nyegaard: Et kæmpe skridt

- Det er fantastisk for klubben og et stort scoop. Vi får virkelig vist, at der sker noget i Faaborg HK, siger direktøren for Faaborg HK Elite, Lars Brunse, til TV 2/FYN.

Samtidig præsenterede Faaborg HK onsdag også en anden tidligere GOG'er, den grønlandske landsholdsspiller Jakob Larsen, som har sat sin signatur på en aftale frem til sommer. En tredje spiller meldes også på vej til klubben, men det lykkedes ikke at få en aftale på plads inden onsdagens pressemøde.
- Vi har knoklet et stykke tid på at få det her på plads. Det flugter godt med de ambitioner, vi har, siger Lars Brunse til TV 2/FYN.

Søndag holdt klubben et møde med sine største sponsorer, hvor planerne om tilgangen af de mulige profiler blev lagt frem. Og sponsorerne opfordrede klubbens ledelse til at arbejde videre med planerne.
- Det er en super mulighed for at kunne hjælpe til her i Faaborg. Mine ambitioner er ikke blevet mindre, vi skal bare rykke op til sommer, siger Kasper Nielsen.

TV 2/Sportens håndboldekspert Bent Nyegaard, der tidligere var toptræner i det sydfynske hos GOG, vurderer, at der sportsligt set er tale om en væsentlig investering.
- Sportsligt tager Faaborg HK et kæmpe skridt. Og med Kasper Nielsen og Jakob Larsen får klubben et stærkt, central forsvar. Man har reelt sikret sig oprykning med tilføjelsen af de to spillere, siger han til TV 2/FYN.