I det fynske folks tjeneste

Kendt debattør død på Sydfyn 38 år gammel

Mads Holger valgte mandag at tage sit eget liv i familiens sommerhus på Sydfyn. Han efterlader sig en mor, en søster, to mostre og en kæreste.

Foto: Simon Læssøe, Scanpix

Den 38-årige debattør har de senere år været en af landets mest læste bloggere hos Berlingske. Han er vokset op på Nørrebro i København, men valgte mandag at begå selvmord på Sydfyn, hvor familien har et sommerhus. Det skriver Politiken i dag.

Mads Holger har både været elsket og hadet. Han er blevet kritiseret for ikke at vise sit sande jeg, men også rost for at turde fremføre sine holdninger ufiltreret.

I 2011 tiltrådte Mads Holger som radiovært på programmet ’Skriftestolen’ på Radio24Syv, og i 2015 stillede Mads Holger op ved folketingsvalget som kandidat for Det Konservative Folkeparti. Han var en tydelig kandidat i valgkampen, men han opnåede ikke at blive valg.

Han har været en karismatisk figur i det københavnske natte- og kulturliv siden sine teenageår, og i 2009 stiftede han den meget omtalte natklub JET, der fløj kendisser og rigmænd verden rundt i en slags flyvende bar på et privatchartret fly med dyr champagne og smukke kvinder.

Det vides endnu ikke, hvorfor Mads Holger har valgt at tage sit eget liv, men Politiken skriver, at han efterlader sig en mor, en søster, to mostre og en kæreste.