I det fynske folks tjeneste

Kent Nielsen: Kamp mod AGF var en trist affære

OB var langt fra sit offensive topniveau, mener træner Kent Nielsen efter søndagens 0-0-kamp mod AGF

Kent Nielsen havde ikke en fest på Ceres Park i Aarhus, men glæder sig over holdets point. Foto: Henning Bagger / Scanpix

Der var meget langt mellem snapsene, da AGF og OB tørnede sammen på Ceres Park i Aarhus. Og det var helt i tråd med kampens udvikling, at de to hold måtte gå fra banen med en nulløsning.

OB-træner Kent Nielsen erkendte efterfølgende, at hans hold ikke havde ramt sit bedste niveau, ikke mindst offensivt, men stillede sig tilfreds med det ene point.

- Det var en trist affære. Vi forsøgte at sætte spillet i første halvleg, men følte ikke, at vi havde evnerne til det på dagen. Og som kampen skred frem, blev vi mere kyniske. Det var en dårlig dag for os, så jeg er glad for et point, siger Kent Nielsen:

Læs også Tam forestilling: OB får et point med hjem fra Aarhus

- Vi var udfordret og har været det, når modstanderne står kompakt defensivt. Men vi er også blevet dygtigere til ikke at tabe kampene.

OB holdt nullet for fjerde kamp i træk
- Det var fjerde kamp i træk, vi holdt nullet, og det er vi rigtig godt tilfredse med. Men vi føler også, at vi har spillerne til at kunne åbne modstanderne op, når vi rammer vores topniveau, og det gjorde vi langt fra mod AGF. Vi er tilfredse med den start, vi har fået i ligaen med otte point i de første fem kampe, og vi har vel det bedste forsvar i ligaen, og det er heller ikke at kimse af, lyder det fra OB-træneren.

Netop stimen af kampe, hvor OB ikke har lukket mål ind, var også noget, som forsvareren Frederik Tingager hæftede sig ved efter kampen.

- Det er en god base og noget, vi kan bygge videre på. Men vi skal have mere tempo i vores spil, for det var ikke godt nok offensivt. Vi tog forkerte løsninger, og fik ikke bolden nok ud på kanterne, siger Frederik Tingager.

Med det ene point er OB nummer seks i Alka Superligaen.