Kent Nielsen: Ni hold vil undgå bundstrid

OB-træner Kent Nielsen vurderer, at kun tre hold for alvor tør sige, at de spiller med om DM-guldet.

FC København, FC Midtjylland og Brøndby kan sige, at de vil spille med om det danske mesterskab i den kommende sæson i Alka Superligaen.

De øvrige ni hold vil mest af alt kæmpe for at undgå at blive en del af bundstriden, selv om kun et enkelt hold rykker ned næste år.

Det vurderer OB-træner Kent Nielsen, som erkender, at også fynboerne hurtigt kan ende i den forkerte ende af tabellen.

- Jævnbyrdigheden i Superligaen er så stor, at jeg vil påstå, at der er tre hold, der tænker: Vi skal spille med om mesterskabet og de europæiske kampe, siger Kent Nielsen med henvisning til FCK, FCM og Brøndby.

Resten af superligamandskaberne kan ende i den forkerte ende, hvis holdene får en dårlig start. Det gælder dermed også hold som OB, AaB og FC Nordsjælland.

- Stort set alle andre tænker: Hold da kæft, hvis vi får en dårlig start, så er vi en del af bunden, og så kan vi også rykke ud. Det er bare for at understrege den jævnbyrdighed, der er, siger Kent Nielsen.

- Firkantet sagt, så ved man godt, at hvis man får en dårlig start, som kan ske for alle, uanset hvor meget kvalitet, man har på holdet, så skal der ikke så meget til, før man lige pludselig er en del af bundstriden, mener han.

OB indleder sæsonen på søndag hjemme mod Hobro.