I det fynske folks tjeneste

Kim Brink bliver direktør i Vejle Kolding

Den tidligere OB-direktør Kim Brink bliver meddirektør i 1. divisionsklubben Vejle Boldklub Kolding.

Den tidligere OB-direktør Kim Brink bliver meddirektør i 1. divisionsklubben Vejle Boldklub Kolding.

Kim Brink hopper en liga nærmere Superligaen, efter at det tirsdag er blevet annonceret, at den tidligere OB-direktør bliver direktør i Vejle Boldklub Kolding sammen med klubbens nuværende direktør Henrik Tønder.

- Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor målet er at skabe en topklub i regionen sportsligt som forretningsmæssigt, siger formand for Vejle Boldklub Kolding, Lars Skou, i en pressemeddelelse.

- Ansættelsen af Kim Brink er et led i vores langsigtede strategi og skal styrke vores kommercielle udvikling og videreudvikle og støtte den sportslige sektor, siger han.

Kim Brink kommer fra en lignende stilling i 2. divisionsklubben FC Fyn, og dermed rykker han sit ansvar fra toppen af den tredjebedste fodboldrække til toppen af den næstbedste.

Vejle Boldklub Kolding ligger aktuelt på tredjepladsen i 1. division, og østjyderne har fortsat en chance for oprykning til landets bedste række, selvom de oplagte kandidater hedder Esbjerg og Randers FC.

- Jeg ser et kæmpe potentiale i Vejle Boldklub Kolding. Vi ligger i en dynamisk region og har et unikt netværk og et stærkt kommercielt setup. Vi har et stærkt team omkring den sportslige sektor, som har gjort et fantastisk stykke arbejde, siger Kim Brink.

Kim Brink var direktør for OB fra 2000-2010. Han har været superligatræner samme sted i starten af 1990'erne, og tog springet fra træner til sportsdirektør i FC København.