Kineserne kommer: 700 kinesere på vej til Fyn

Destination Fyn forudser en betydelig stigning i turismeomsætningen for kinesere i 2016.

Kineserne kommer - og de bliver natten over.

Kinas største online rejsebureau, C-trip, har netop lanceret den første skandinaviske pakkerejse, hvor to ud af i alt ti overnatninger foregår i Odense.

Derfor har Destination Fyn, der er et fælles fynsk turismesamarbejde bestående af 9 fynske kommuner under Udvikling Fyn, store forventninger til et kraftigt stigende antral kinesiske turister i 2016.

- C-trip har 250 mio. faste brugere og rigtig stor erfaring i at sælge rejser til kineserne, så deres estimat på, hvor mange kinesere salget af deres pakkerejser vil bringe til Fyn, er absolut ikke grebet ud af det blå, siger Xiaowei Liu Lolk, der er marketing manager i Destination Fyn med særligt ansvar for det kinesiske marked.

Siden Kina-Alliancen blev etableret i 2013, har Destination Fyn arbejdet for at tiltrække flere kinesiske turister til det fynske, og med samarbejdet med C-trip håber Destination Fyn ikke bare at øge antallet af kinesiske endagsturister på fyn, men også meget gerne antallet af overnattende turister.

- De overnattende turister bidrager naturligvis til en højere turismeomsætning end de, der blot er forbi på dagsvisit, og det her vil derfor bidrage positivt til de høje vækstrater, vi løbende arbejder for. Åbningen til C-trip er med til at styrke vores Kina-indsats som businesscase, og vi tror på, at der er et rigtig stort potentiale for at øge omsætningen med et sted mellem 60 og 100 pct. her i 2016, siger Thomas Kastrup, Chef for Destination Fyn.

 

Fyn til kineserne: Bliv lidt længere