Klager over Allerup Flytteforretning vælter ind

Det Vestfynske transportfirma, Allerup Flytteforretning kommer nu under luppen hos sin egen brancheforening. Det sker efter TV 2/Fyns afsløringer om firmaets forretningsmetoder, der blandt andet involverer uventede kæmperegninger, tilbageholdelse af kundernes møbler og i enkelte tilfælde trusler.

-

Det Vestfynske transportfirma, Allerup Flytteforretning kommer nu under luppen hos sin egen brancheforening.


Allerup Flytteforretning undersøges nu af Dansk Møbeltransport Forening

Kæmperegning
Onsdag aften kunne TV 2/Fyn afsløre hvordan firmaet havde præsenteret en kunde for en kæmperegning uagtet de tidligere havde aftalt prisen.

Mange kunder føler sig voldsomt snydt
Det fik endnu flere kunder til at henvende sig til TV 2/Fyn og fortælle hårrejsende historier om hvordan Allerup Flytteforretning havde snydt dem, tilbageholdt deres møbler og i enkelte tilfælde direkte truet kunderne.

Flere var bange for firmaet
Søndag aften kunne TV 2/Fyn igen præsentere en kunde, der ikke længere var bange for Allerup Flytteforretning, og gerne stod frem og fortalte om firmaets forretningsmetoder. En del af kunderne som TV 2/Fyn havde i kontakt med værgrede sig simpelthen ved at stå frem, da de var bange for firmaet, efter de havde været udsat for meget ubehagelige trusler.

Undersøges af brancheforening
Det fik Dansk Møbeltransport Forening til at gå ind i sagen.
\"Jeg vil øjeblikkelig tage kontakt og bede Allerup Flytteforretning komme med en skriftlig redegørelse over hvad denne sag indeholder\", siger formanden for Dansk Møbeltransport Forening, Niels Justesen.
\"For vi hverken kan eller vil leve med at den slags ikke fungerer\", fortsætter han.


\"Flyttefirmaet med det gode renommé\" - sådan præsenterer firmaet sig selv på deres hjemmeside

Regninger vokset til næsten fire-dobbelt størrelse
I skrivende stund har TV 2/Fyn kontakt med mere end 10 kunder, der alle har været udsat for regninger, der pludselig voksede til både dobbelt, tredobbelt og næsten fire-dobbelt størrelse.

Allerup Flytteforretning udtaler sig ikke
Flyttefirmaet, der holder til i det idylliske Langesø-område ved Morud, har indtil videre ikke ønsket at udtale sig. Mandag lod de dog TV 2/Fyn vide at de havde overgivet sagen til deres advokat.

Se mere i TV 2/Fyn mandag den 14. marts klokken 19.30!