I det fynske folks tjeneste

Klammeri med kniv og peberspray

Uoverensstemmelser mellem genboer på Morelvej i Odense er endt med to sigtelser for overtrædelse af våbenloven.

En umiddelbar banal sag om larm og nabostridigheder tog torsdag over middag en mere voldsom drejning, end de involverede formentlig havde tænkt sig.

- Der er en mand, der råber højlydt og brokker sig over noget, han er utilfreds over. Kvinden overfor beder manden om at dysse sig ned, og så sker der i første omgang ikke mere. Men da kvindens mand kommer hjem, fortæller hun om episoden med genboen, og manden går så over for at konfrontere den larmende mand om sagen, fortæller vagtchef Hans Frederiksen, Fyns Politi.

Kniv og peberspray

Da manden ringer på hos den larmende genbo, åbner denne døren, mens han holder en kniv i hånden. Herefter går samtalen helt skævt.

- Genboen har en kniv i hånden, og det opfatter kvindens mand som en trussel, så han tager en peberspray frem og sprøjter i ansigtet på ham med kniven, hvorefter de ender på jorden, hvor de tumler rundt, fortæller Hans Frederiksen og fortsætter:

- Men manden (den larmende nabo, red.) havde på det tidspunkt sin mor på besøg, og hun skynder sig at tage pebersprayen og sprøjte den anden mand i ansigtet med pebersprayen.

Begge mænd har med garanti haft røde øjne, men om de også fik røde ører melder historien ikke noget om.

Men de to kamphaner må nok regne med at skulle til lommerne efter deres batalje.

- De er begge sigtet for overtrædelse af våbenloven. Den ene for kniven og den anden for pebersprayen, siger Hans Frederiksen.